Rengöring av fasad, tak & andra svåråtkomliga ytor

Reparbete är ett smidigt och kostnadseffektivt alterantiv

Få kostnadsförslag nu!

Rengöring på hög höjd

Kostnadseffektivt

Lång erfarenhet

Reparbete för svåråtkomliga ytor

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa dig med rengöring av fasad, tak och andra svåråtkomliga ytor med hjälp av våra skickliga hantverkare som arbetar på rep.

Reparbete erbjuder ett kostnadseffektiv och enkelt alternativ till uppdrag som annars krävt ställning och lift. Med hjälp av rep kan våra erfarna experter utöva sitt hantverk mer flexibelt och snabbare.

Reparbete lämpar sig för svårtillgängliga platser så som små utrymmen eller höjder. Arbetet stör omgivningen minimalt. Vi har erfarenhet och kunskap inom rengöring av bl.a. glas, plåt, puts, tegel, betong. Till exempel glastak eller skylights kan vi enkelt rengöra både invändigt och utvändigt.

Begär offert nu

Smart rengöring på höga höjder

-Ett kostnads- och tidseffektivt alternativ

Rengöring av fasad, tak m.m

–Anlita Städaxs specialister

Begär kostnadsfri offert



    Viktig notis

    Vi på Städax tar utvecklingen av coronaviruset/covid-19 på största allvar.

    Enligt vår handlingsplan så får anställda som upplever symptom på förkylning eller influensa inte utföra arbete, utan en riskbedömning i varje enskilt fall utförs.

    Om du som privatkund nyligen har varit i ett riskområde eller upplever förkylning eller influensa-symptom, och har en invändig fönsterputs bokad inom en 2 veckors period, önskar vi att du tar kontakt med oss.